breng de HERFST IN je BADKAMER

Een nieuw seizoen – een nieuwe vibe. Sinds de intrede van de herfst heb je misschien wat minder behoefte aan frisse tinten maar ga je eerder voor aardse kleuren en gezelligheid. Je hoeft hiervoor geen grote uitgaven te doen. Met wat eenvoudige accessoires creëer je meteen een andere sfeer.

Spelen met sferen 

  1. Een  set handdoeken in warme tinten die gezien mogen worden. Rol ze bijvoorbeeld op een leuke manier op of etaleer ze in een stapeltje op een rek.
  2. Heb je een ruime badkamer en voldoende plaats? Voorzie een plek voor decoratie en accessoires. Een wandplank, een open vak in een kastje… Dit plekje maak je in een mum van tijd en goedkoop ‘seizoensproof’.
  3. Planten zijn makkelijk inwisselbaar en elke plant zorgt voor een andere sfeer. Kies in de herfst voor planten met bloemen die oranje of bordeaux bloeien.
  4. Heerlijke herfstgeuren! Geurkaarsen of -stokjes dragen veel bij aan de gezelligheid en het fijne gevoel in je badkamer. Een knusse herfstgeur helpt je ontspannen.

 

Als je de basisstijl van je badkamer neutraal en stijlvol houdt, is het eenvoudig om met kleine ingrepen een heel andere badkamerbeleving te creëren. Meer info over spelen met sferen en badkamers die zich hier prima voor lenen? Neem contact met ons op voor een afspraak over jouw droombadkamer.

Terug naar overzicht
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
Strakke, warme badkamer met unieke details
Lees meer >
Speelse badkamer met softwall douche
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
Onderhoudsvriendelijke badkamers - Reynders denkt met je mee
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!