een klant aan het woord

Claudia kocht een huis uit de jaren ‘60. Ook de badkamer was nog uit die tijd. Hoe vrolijk die kleurtjes uit de sixties ook zijn, het werd toch tijd voor vernieuwing

‘Na wat research via internet werden er een paar leveranciers uitgenodigd voor een kennismaking en voor het bekijken en opmeten van de ruimte. De klik met Franky Reynders was er meteen.
Hij gaf klaar en duidelijk aan wat mogelijk was in de beschikbare ruimte. Voor mij is het -zeker bij projecten die toch wat budget vereisen- belangrijk dat het gevoel juist zit. Dat was het geval bij de firma Reynders. De beslissing om met ze in zee te gaan was dan ook snel gemaakt.’

Van visie naar concrete plannen 

 

Claudia vervolgt dat ze zelf  op voorhand al een duidelijke visie had van wat ze verwachtte van haar nieuwe badkamer. ‘Nadat mijn wensen bekend waren en Franky de ruimte kende werd een ontwerp opgemaakt. De 3D-tekening die ze opleverden maakte de badkamer voor mij al een stuk concreter en ‘levend’.

De volgende stap in het proces was de materiaalkeuze in de showroom. Daar nam Kim de tijd en gaf raad en informatie over de mogelijkheden. ‘Een losstaand bad was een must, ik wist zelfs welk model ik wilde. Ik vond het fijn dat Kim me wel op de hoogte bracht van alternatieven die wellicht wat budgetvriendelijker waren, maar ik heb uiteindelijk gekozen voor het model waar ik mijn zinnen op had gezet. Bij sommige zaken sta je op voorhand minder stil. De keuze van het toilet, het tablet voor op de kast, de indeling van de kasten... Daarover heb ik heel goed en nuttig advies gekregen.’

Nette werkmannen 

Het project startte met de afbraak van de oude badkamer. Daarna werd met veel kennis van zaken de nieuwe badkamer naar wens geïnstalleerd. ‘Ik ben heel tevreden over de hoge afwerkingsgraad. Wat gedurende de werken opvallend was, was de netheid waarmee de mannen werkten. Op het einde van elke werkdag werd er opgeruimd en gedweild. Heel aangenaam voor ons als klant.‘

 

‘Intussen heb ik de badkamer al even in gebruik. Het is elke dag genieten. Als reumapatiënt ben ik ook heel blij met het infrarood paneel dat me na het douchen voorziet van een deugddoende stralingswarmte. Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze voor Reynders.’

 

Benieuwd naar hoe Claudia's badkamer euit ziet na de 'Reynovatie'? Klik hieronder op de foto's in het album. 

Als je zelf voor (ver)nieuw(d)e badkamer ook geen genoegen wil nemen met de standaard kwaliteit, neem dan even contact met ons op. 

Terug naar overzicht
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
Strakke, warme badkamer met unieke details
Lees meer >
Badkamerrealisatie met Ceppo wandtegel
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
Zo douche je gezond
Lees meer >
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!