De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Contacteer ons!

Benieuwd hoe Reynders jouw project uitwerkt tot de ultieme badkamerdroom? Vul onderstaand formulier in en kies voor een zorgeloze samenwerking!

Waarmee kunnen we je helpen? *

Naam *
Voornaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Vragen of opmerkingen
 
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
Speelse badkamer met softwall douche
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
Onderhoudsvriendelijke badkamers - Reynders denkt met je mee
Lees meer >
Vernieuw je verwarmingsinstallatie
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!