De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Je was al kaar? Solliciteer nu!

 

Ben jij de vakman die elke dag het beste van zichzelf wil geven bij onze klanten?

Dan ben jij de geknipte persoon om mee te bouwen aan de toekomst van Reynders.

Vul onderstaand formulier in, waarna we je zo snel mogelijk contacteren.

 

Sollicitatieformulier

Naam *
Voornaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
 
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
Strakke, warme badkamer met unieke details
Lees meer >
Prachtige renovatie in donkere tinten
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
Vernieuw je verwarmingsinstallatie
Lees meer >
Zalig Douchen: Soft floor en soft wall
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!