verwarmingsketel verwarmingsketel plaatsen boiler duurzame verwarmingsketel condensatieketel
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Een nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Sputtert je verwarmingsketel tegen? Wil je zuiniger gaan leven en vooral minder elektriciteit, mazout of gas betalen? Of ga je (ver)bouwen en wil je de kans niet laten schieten om een nieuwe verwarmingsketel te plaatsen? Het zijn stuk voor stuk goede redenen om stil te staan bij de manier waarop je jouw huis verwarmt. De mogelijkheden zijn vandaag overigens zo talrijk dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te blijven zien. Reynders helpt je de voor- en nadelen van de verschillende systemen op een rij te zetten. Keuze gemaakt? Wij komen je ideale verwarmingsketel plaatsen op het afgesproken moment.

Duurzame verwarmingsketel plaatsen? Een condensatieketel is vaak interessant

Wil je een verwarmingsketel plaatsen die je oude cv-ketel eenvoudig kan vervangen, maar je energiefactuur wel stevig naar beneden haalt? Met de condensatieketel heeft de wereld van de centrale verwarming een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Hoewel hoogrendementsketels net als traditionele verwarmingsketels werken op mazout of gas, maken condensatieketels veel efficiënter gebruik van de vrijgekomen warmte door middel van een warmtewisselaar. 

Een verwarmingsketel plaatsen in combinatie met een zonne- of warmtepompboiler

Ben je niet enkel op zoek naar een efficiënte manier om je huis te verwarmen, maar ook je water? Wil je een duurzame verwarmingsketel plaatsen en in één keer investeren in een milieuvriendelijke boiler? Of heb je gewoon alleen een nieuwe boiler nodig, die sneller, meer of zuiniger water verwarmt? Reynders gaat met jou in gesprek over je behoeften en prioriteiten, en helpt je de juiste installatie te vinden. Bovendien komen we zelf je boiler en/of verwarmingsketel plaatsen, onderhouden en indien nodig repareren. We besteden niets uit aan onderaannemers.

 


Reynders plaatst jouw Vaillant verwarmingsketel.

Een boiler of verwarmingsketel plaatsen van Vaillant

Bij Reynders kiezen we resoluut voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met hoogrendementsproducten van het topmerk Vaillant. We kunnen met een gerust hart zeggen dat Vaillant één van de zuinigste condensatieketels aflevert die er op dit moment te vinden zijn. Het merk bestaat dan ook al sinds 1874 en kan dus rekenen op een eeuwenlange ervaring! Door exclusief te kiezen voor Vaillant, kunnen we ook voor verschillende modellen onderdelen in stock houden, voor snelle reparaties. Bovendien kennen onze vakmannen de (warmtepomp-)boilers en condensatieketels van Vaillant als hun broekzak, waardoor het plaatsen van je verwarmingsketel, het onderhoud en eventuele reparaties geen probleem zijn.

 

Ben je benieuwd naar de prijs van onze boilers en condensatieketels of wil je graag wat meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. Aan de hand van jouw situatie en jouw budget vinden we de installatie die het best bij je situatie past.

Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
verwarmingsketel verwarmingsketel plaatsen boiler duurzame verwarmingsketel condensatieketel
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
verwarmingsketel verwarmingsketel plaatsen boiler duurzame verwarmingsketel condensatieketel
Speelse badkamer met softwall douche
Lees meer >
verwarmingsketel verwarmingsketel plaatsen boiler duurzame verwarmingsketel condensatieketel
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
verwarmingsketel verwarmingsketel plaatsen boiler duurzame verwarmingsketel condensatieketel
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
verwarmingsketel verwarmingsketel plaatsen boiler duurzame verwarmingsketel condensatieketel
Zo douche je gezond
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!