badkamer op maat badkamer badkamermeubels bad douche
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Badkamer op maat van je woning en wensen

Heeft je badkamer een bijzondere vorm of is hij aan de kleine kant en weet je niet of er iets van te maken valt? Dan hebben we goed nieuws, want Reynders maakt van elke badkamer een sanitair pareltje. En dat statement brengen we ondertussen al meer dan twintig jaar dagelijks in de praktijk! Reynders ontwerpt en installeert je badkamer op maat, volledig aangepast aan jouw ruimte én levensstijl.

Voor elke ruimte is er een badkamer op maat

Heb je een beperkte ruimte, en ben je op zoek naar een praktische, compacte badkamer, of is er plaats genoeg in je badkamer, en wil je een rustgevende ruimte creëren? Bij Reynders vinden we voor elke ruimte een oplossing en maken we een badkamer op maat. We doen de nodige opmetingen en zorgen voor een passende inloopdouche, wastafel etc., die je natuurlijk zelf uitkiest. De afmetingen van je ruimte maken je badkamer sowieso uniek!

badkamer op maat met houten accenten

Een badkamer op maat van jouw noden en gewoontes

De afmetingen van je badkamer zijn belangrijk, maar we zouden Reynders niet zijn als we enkel rekening houden met dergelijke materiële aspecten. Een badkamer op maat betekent voor ons ook een badkamer op maat van jouw leven, lichaam, gezinssamenstelling en routines. Ben je groot gebouwd? Dan zorgen we voor een bad dat zeker groot genoeg is en een iets hogere wastafel. Moeten je kinderen hun tanden kunnen poetsen, terwijl jij je haar goed legt? We voorzien voldoende plaats en spiegels rond de wastafel. Ben je wat minder mobiel, of wil je voorbereid zijn op je oude dag? Een onderhoudsvriendelijke badkamer op maat, een bad zonder hoge badranden of een douchebak met een goede antisliplaag is dé oplossing.

badkamermeubel in badkamer op maat

Een badkamer op maat bezit badkamermeubels op maat

Reynders beschikt over een zeer uitgebreid gamma in badkamermeubels, waarin je zeker de juiste stukken vindt voor je badkamer op maat. Veel badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes, dieptes en zelfs in verschillende kleuren! De keuzemogelijkheden gaan ver, zodat je jouw badkamermeubels bijna volledig kan aanpassen aan jouw voorkeuren. Wil je een mooie, moderne inloopdouche? Dan voorzien we het glaswerk en de wanden zelfs in exact de juiste grootte!

Contacteer ons voor jouw badkamer op maat

Heb jij behoefte aan een badkamer op maat? Contacteer ons voor een origineel ontwerp en een persoonlijke begeleiding bij jouw badkamerrenovatie. Heb je nog vragen over de installatie van je sanitair of zelfs over onze badkamermeubels op maat? Stel ze dan via info@reyndersbadkamers.be of het contactformulier.

Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
badkamer op maat badkamer badkamermeubels bad douche
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
badkamer op maat badkamer badkamermeubels bad douche
Strakke, warme badkamer met unieke details
Lees meer >
badkamer op maat badkamer badkamermeubels bad douche
Prachtige doucherenovatie met softwall
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
badkamer op maat badkamer badkamermeubels bad douche
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
badkamer op maat badkamer badkamermeubels bad douche
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!