badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie zonneboiler regenwaterpomp
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Reynders: jouw badkamerspecialist

Heb je hulp nodig bij je badkamerrenovatie of -plaatsing, maar geen zin om de zoveelste klant te zijn in een grote sanitairwinkel waar je enkel een one-size-fits-all badkamer krijgt? Bij Reynders doen we niet aan standaardoplossingen, maar werken we samen rustig toe naar jouw ideale badkamer. Renovatie- of nieuwbouwproject? Reynders is jouw badkamerspecialist!

Welkom bij Reynders, jouw badkamerspecialist!

Reynders is een echt familiebedrijf. Zaakvoerders Kim en Franky en hun team zijn complementair en perfect op elkaar ingespeeld. Dat zorgt ervoor dat ze je begeleiden van de eerste opmetingen tot de laatste details. We zijn dus echt jouw badkamerspecialist. Omdat we een kleine firma zijn, stroomt informatie vlot door en gebeurt je begeleiding in een gemoedelijke sfeer, met steeds dezelfde contactpersoon. Je komt terecht in een hechte groep, eentje die tot het einde gaat om een prachtige badkamer op maat te realiseren, en eentje die verbonden wordt door vijf kwaliteiten, of vijf B’s: beleefd, betrokken, bereikbaar, bekwaam en behulpzaam.

Jouw badkamerspecialist bezorgt je een zorgeloze badkamerrenovatie of -plaatsing

Geen zin in breekwerken, tegelen en/of de opkuis van een badkamerrenovatie? Vrees je voor imperfecties, waar je nog jarenlang op zal staren en je aan zal ergeren? Als jouw badkamerspecialist beschouwen we het bij Reynders als onze missie en verantwoordelijkheid om je dergelijke zorgen compleet te besparen. Daarom geven we niets uit handen aan onderaannemers, maar doen en dubbelchecken we alles zelf om te zien of het in orde is. We werken grondig en netjes, beschermen de omgeving zorgvuldig met beschermfolie en gebruiken een afzuigsysteem om zo weinig mogelijk vuiligheid achter te laten. Op het einde sluiten we je project en de samenwerking mooi af.

badkamer door uw badkamerspecialist

Van de verwarming tot de kranen: jouw badkamerspecialist doet het allemaal

Wil je jouw badkamer in één keer volledig installeren of renoveren, zodat je achteraf geen kosten meer hoeft te maken? Dan is Reynders zeker jouw badkamerspecialist. Wij verzorgen namelijk alles wat te maken heeft met badkamers. We plaatsen niet alleen je toilet, inloopdouche, kraan, wastafel en andere badkamermeubels, maar doen ook je Gyprocwerken en de installatie van je nieuwe zonneboiler of regenwaterpomp. Een grondige badkamerrenovatie door Reynders maakt je badkamer dus niet alleen mooier, maar ook béter en zuiniger, als je dat wenst.

Contacteer jouw badkamerspecialist voor een kennismaking

Spreekt onze grondige en persoonlijke aanpak je aan? Contacteer ons dan voor een kennismaking en misschien worden we binnenkort officieel jouw badkamerspecialist. We kijken ernaar uit!

Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie zonneboiler regenwaterpomp
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie zonneboiler regenwaterpomp
Speelse badkamer met softwall douche
Lees meer >
badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie zonneboiler regenwaterpomp
Tijdloze terrazzo
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie zonneboiler regenwaterpomp
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
badkamer badkamerspecialist badkamerrenovatie zonneboiler regenwaterpomp
Zo douche je gezond
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!