sanitair sanitaire renovatie boiler badkamer regenwaterpomp
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Een sanitaire renovatie in alle rust

Een sanitaire renovatie kan best wat stress met zich meebrengen. Het is immers een ingrijpende onderneming, die je niet zo maar kan rechtzetten als het misloopt. Het is daarom van het grootste belang dat het van de eerste keer grondig gebeurt. Daarom besteden we bij Reynders uitvoerig aandacht aan alle stappen in het renovatieproces en gaan we nooit overhaast te werk. Ook voor een goede communicatie nemen we onze tijd.

Samen bezinnen voor we beginnen aan je sanitaire renovatie

Heb je besloten dat je een zuinige zonneboiler wil of wil je investeren in een duurzame warmtepompboiler? Of heb je nog totaal geen idee hoe je sanitaire renovatie eruit moet zien? Voor Reynders maakt het niet uit. We gaan sowieso graag met je aan tafel om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van je voorkennis beginnen we vanaf de basis of maken we je verder wegwijs in de details en de nuanceverschillen tussen verschillende modellen. We geven graag advies over boilers, regenwaterpompen, badkamermeubels etc., maar de eindbeslissing ligt steeds bij jou. We gaan nooit zo maar aan de slag, want jij moet dagelijks van je sanitair gebruikmaken en er natuurlijk heel tevreden over zijn.

Je sanitaire renovatie door Reynders: geen half werk

Zijn alle knopen doorgehakt? Dan bekijken we samen het tijdschema voor je sanitaire renovatie. Wanneer vallen de werken voor jou het best? Onze vakmannen komen op de dag van onze afspraak naar jou en voeren de werken vervolgens rustig en beheerst uit, van het leggen van je leidingen tot de installatie van je sanitaire toestellen. We kunnen je sanitaire renovatie namelijk combineren met een totale badkamerrenovatie, eventuele Gyprocwerken en een vernieuwing van je verwarming inclusief. Ongeacht de omvang van je renovatieproject, laten onze werkmannen je woning altijd netjes en proper achter, zodat je geen grote opkuis voor de boeg hebt als we klaar zijn.

Ook na je sanitaire renovatie houden we contact

Zit je na je sanitaire renovatie nog met vragen? Reynders blijft uiteraard je sanitaire specialist zolang je dat wenst. Ook voor herstellingen en het onderhoud van je sanitaire installaties zijn we je vertrouwde aanspreekpunt. We willen immers net als jij je sanitaire installatie in een optimale staat houden, om te voorkomen dat je zonder warm water valt, met lekkages komt te zitten of onnodig hoge waterfacturen betaalt.

bakamermeubels sanitair

Laat je sanitaire renovatie over aan een sanitair specialist

Grote of kleine sanitaire renovatie? Reynders denkt met je mee, of je nu een nieuwe regenwaterpomp wil plaatsen of je hele sanitair én badkamer onder handen wil nemen. Bij ons kan je terecht voor een plan of een ontwerp dat we persoonlijk en op basis van jouw woonsituatie voor je opstellen. Ook voor het onderhoud van je installaties en herstellingen of depannages kan je ons daarna altijd contacteren, want een goede na-service vinden we even belangrijk als de nauwkeurige plaatsing van je sanitaire toestellen. Wens je verdere informatie te ontvangen over onze diensten, neem dan zeker contact op en wie weet staan we samen voor een mooie en lange samenwerking!

Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
sanitair sanitaire renovatie boiler badkamer regenwaterpomp
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
sanitair sanitaire renovatie boiler badkamer regenwaterpomp
zwart-wit, stijlvol en gezellig
Lees meer >
sanitair sanitaire renovatie boiler badkamer regenwaterpomp
Speelse badkamer met softwall douche
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
sanitair sanitaire renovatie boiler badkamer regenwaterpomp
Zo creëer je een unieke badkamer
Lees meer >
sanitair sanitaire renovatie boiler badkamer regenwaterpomp
Zo douche je gezond
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!