interieurrenovatie badkamer badkamerrenovatie zolderrenovatie inbouwkasten
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Indrukwekkende interieurrenovaties

Denk je na over een zolderrenovatie? Wil je extra kamers creëren of een apart toilet maken met inbouwkasten? Als specialist in Gyproc-wanden en -plafonds weet Reynders hoe je elke interieurrenovatie aanpakt. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van een interieurrenovatie door Reynders in één of verschillende kamers van je woning.

Interieurrenovaties met Gyproc

Wil je een ruimte in jouw woning een nieuwe look geven? Dan kan dat snel en efficiënt door middel van Gyproc. Of je nu een voorzetwand wil plaatsen in het kader van een badkamerrenovatie, de zolder de juiste afwerking wil geven met een plafond in Gyproc, of één slaapkamer in twee wil delen met een valse wand: Reynders is je partner voor een interieurrenovatie van A tot Z, want ook je vloeren, schilderwerken, gordijnen en maatkasten zijn voor ons geen probleem. We ontwerpen je nieuwe totaalinterieur en voeren het zorgvuldig en stipt volgens de afspraken uit.

Ontdek de mogelijkheden van een interieurrenovatie door Reynders.

Je zolderrenovatie: een eenvoudige, maar nuttige interieurrenovatie

Wil je die zolder eindelijk eens laten afwerken, zodat je hem deftig in gebruik kan nemen? Met een Gyproc-plafond bouwt Reynders bij een interieurrenovatie je ruwe zolderkamer om in een volwaardige ruimte die kan dienen als slaapkamer, bureau, atelier of multifunctionele ruimte. Afhankelijk van je keuze plaatsen we je plafond op de ideale hoogte, voorzien we inbouwspots of indirecte verlichting, leidingen, ventilatiekanalen, subtiele verduistering en zo verder. Voor een complete interieurrenovatie van je zolder, kan je dus niet beter af zijn dan bij Reynders.

Door een interieurrenovatie met voorzetwanden in Gyproc, een vals plafond of een scheidingswand in Gyproc krijgt je badkamer in een handomdraai een nieuwe look!

Een interieurrenovatie van je badkamer

Is je badkamer verouderd en aan renovatie toe? Door een interieurrenovatie met voorzetwanden in Gyproc, een vals plafond of een scheidingswand in Gyproc krijgt je badkamer in een handomdraai een nieuwe look! Bij Reynders laten we je nieuwe badkamer eerst zien in een 3D-tekening, waarna je kan kiezen tussen verschillende afwerkingsmogelijkheden. Tot slot voeren we de werken netjes uit, zodat je in een mum van tijd kan genieten van je badkamerrenovatie.

Een grondige interieurrenovatie? Reynders heeft alle expertise die je nodig hebt

Op zoek naar een partner die heel je zolder- of badkamerrenovatie kan plannen en uitvoeren? Bij Reynders denken we aan alles: van je wanden, vloer en plafond, je sanitair installatie en verwarming, tot je inbouwkasten en schilderwerken. We voeren ze allemaal zorgvuldig uit, met kwalitatieve materialen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over jouw renovatiewerken.

Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
interieurrenovatie badkamer badkamerrenovatie zolderrenovatie inbouwkasten
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
interieurrenovatie badkamer badkamerrenovatie zolderrenovatie inbouwkasten
Prachtige doucherenovatie met softwall
Lees meer >
interieurrenovatie badkamer badkamerrenovatie zolderrenovatie inbouwkasten
Tijdloze terrazzo
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
interieurrenovatie badkamer badkamerrenovatie zolderrenovatie inbouwkasten
Zalig Douchen: Soft floor en soft wall
Lees meer >
interieurrenovatie badkamer badkamerrenovatie zolderrenovatie inbouwkasten
Besparen door de renovatie van je badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!