nieuwe badkamer badkamer inloopdouche badkamermeubel acrylwanden
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Intens genieten in je nieuwe badkamer

Het belang van een mooie, praktische en kwalitatieve badkamer is niet te onderschatten. Alles bij elkaar breng je immers handenvol tijd door op het toilet, voor je wastafel en in je gesloten of inloopdouche. Je wil dus dat het een ontspannende ruimte is, op maat van jouw stijl en dagelijkse routine. Die ideale, nieuwe badkamer creëren is daarom de missie van Reynders.

Een nieuwe badkamer op maat

Je badkamer deels of volledig renoveren? Reynders staat open voor elk voorstel. We luisteren naar je wensen en tekenen op basis daarvan je nieuwe badkamer uit. Aan elk detail wordt gedacht. Inspiratie voor je inloopdouche, (inbouw-)kraanwerk, wasbakken etc. vind je in onze showroom in Limburg. We beschikken over kastjes en meubels in allerlei materialen, van laminaat tot melanine en eik.

Een modern badkamermeubel kan je bovendien vaak zelf samenstellen: de kleur, hoogte, breedte en diepte van veel meubels zijn vrij te kiezen en aan te passen naargelang de afmetingen van je badkamer. Wij zorgen ervoor dat je de geknipte badkamermeubels voor je nieuwe badkamer vindt.

Een moderne, nieuwe badkamer: pure wellness in je eigen huis

Ben je op zoek naar een nieuwe douche? Met een waterbesparende regendouche geniet je op een verantwoorde manier van een heerlijk brede, druppelende waterstraal. Mag het iets steviger zijn? Een douche met hydromassage in je nieuwe badkamer laat je genieten van een relaxerende watermassage. Terwijl moderne gesloten douches een hele reeks technische snufjes bevatten, worden de laatste jaren veel badkamers ook uitgerust met een inloopdouche, vanwege de moderne en luxueuze uitstraling. Met een handige acrylwand op maat, maken we je inloopdouche waterdicht zonder tegels uit te breken. Met acrylwanden kies je bovendien voor het allergrootste gemak in onderhoud en superieure hygiëne in je nieuwe badkamer.

Een nieuwe badkamer van de hoogste kwaliteit

Om de kwaliteit van je nieuwe badkamer te garanderen, gebruiken we de beste sanitaire installaties, onderdelen en badkamermeubels. We werken steeds samen met gevestigde waarden zoals Hansgrohe, Ideal Standard, Duravit, Villeroy & Boch, Detremmerie en Geberit, die hun duurzaamheid over de jaren heen al bewezen hebben. Door onze jarenlange samenwerking met deze producenten, hebben we een goed contact, waardoor je bestelling vlot tot bij hen geraakt.

Vragen over je nieuwe badkamer? Stel ze gerust!

Wil je een offerte aanvragen voor een badkamerrenovatie, of heb je een andere vraag omtrent je nieuwe badkamer of onze diensten? Je kan ons bereiken op +32 89 65 72 66, of steeds via info@reyndersbadkamers.be of het contactformulier! Zowel voor de installatie van je nieuwe badkamer, als voor de renovatie van je sanitair zijn we je luisterend oor. Bij ons geen ellenlange wachttoon bij de klantendienst: we nemen onze tijd om je project persoonlijk op te volgen op en doen steeds ons uiterste best om elke vraag en elke uitdaging snel en efficiënt op te lossen.

Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
nieuwe badkamer badkamer inloopdouche badkamermeubel acrylwanden
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
nieuwe badkamer badkamer inloopdouche badkamermeubel acrylwanden
zwart-wit, stijlvol en gezellig
Lees meer >
nieuwe badkamer badkamer inloopdouche badkamermeubel acrylwanden
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
nieuwe badkamer badkamer inloopdouche badkamermeubel acrylwanden
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
nieuwe badkamer badkamer inloopdouche badkamermeubel acrylwanden
Zalig Douchen: Soft floor en soft wall
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!