verwarming verwarmingsketel warmtepomp gasketel condensatieketel
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Verwarming die je kan vertrouwen

Het kiezen van een nieuwe verwarming is geen sinecure. Elke woning is immers anders en vereist een individuele aanpak. Niet iedereen heeft dus profijt bij hetzelfde systeem. Ben je erg milieubewust en wil je je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden? Dan is een warmtepomp misschien wel iets voor jou. Weegt de prijsfactor zwaarder door vanwege je renovatiebudget? Dan is een condenserende gaswandketel de beste keuze. Bij Reynders nemen we onze tijd om samen met jou te bepalen welke verwarming het best bij je behoeften en budget past.

Klassieke systemen van verwarming (met een duurzame draai)

Het meest voorkomende verwarmingssysteem is nog steeds de traditionele verwarmingsketel in combinatie met convectoren of radiatoren op gas of elektriciteit. Deze vorm van centrale verwarming is dan ook budgetvriendelijk en betrouwbaar. Besparen op je energiefactuur? Met een condensatieketel maak je dit systeem nog zuiniger en milieuvriendelijker. Bovendien kom je in aanmerking voor de Vervangpremie! Onthoud ook dat je gasketel elke twee jaar gekeurd moet worden. Als je nog steeds gebruik maakt van een oudere gasketel of een mazoutketel, is het aanschaffen van een nieuwe en duurzame condensatieketel dus zeker het overwegen waard.

 

Bij Reynders werken we uitsluitend met ketels van Vaillant, die we door en door kennen en waar we al jaren positieve resultaten mee boeken. Bij Reynders komt kwaliteit op de eerste plaats, ook bij de plaatsing! We installeren je verwarming correct en volgens alle regels van de kunst.

Vloerverwarming en verwarming met een warmtepomp: de verwarming van de toekomst

Een systeem voor verwarming dat steeds populairder wordt, is vloerverwarming. De heerlijke stralingswarmte voelt dan ook behaaglijk aan op de huid en het systeem is bijzonder energie-efficiënt. Stralingswarmte geeft namelijk een warmer gevoel bij een lagere omgevingstemperatuur. Je kan de verwarming dus iets lager zetten voor hetzelfde aangename gevoel. Bovendien warmt vloerverwarming de ruimte gelijkmatig op. Samen met een condensatieketel vormt deze installatie een uitstekende, duurzame verwarming.

 

Een nog zuinigere optie is de warmtepomp. Deze maakt namelijk handig gebruik van de omgevingswarmte en werkt niet op fossiele brandstoffen, waardoor de warmtepomp helemaal geen roet uitstoot. Dit maakt je warmtepomp ook erg onderhoudsvriendelijk, want geen fossiele brandstoffen betekent ook géén schoorsteen om jaarlijks te laten nakijken. Ook hiervoor werken we exclusief met de kwaliteitsproducten van Vaillant, die een hoge output of ‘coëfficiënt of performance’ (COP) hebben van wel 4,5 eenheden warmte.

Het onderhoud van je verwarming

 

Om je verwarming een zo lang mogelijke levensduur te gunnen en om een optimaal rendement te behouden, is het belangrijk dat je je verwarming regelmatig een onderhoud geeft. Bij Reynders verdiepen we ons in de complexe techniek achter de verwarmingsketels die we plaatsen, zodat we grondige onderhoudsbeurten kunnen uitvoeren en je centrale verwarming in de best mogelijke staat kunnen houden. Heb je graag dat wij je op de hoogte houden van de volgende onderhoudsbeurt? Dan bellen we je zelf op om een datum te prikken. Zo loop je nooit het risico een onderhoud te vergeten.

Je verwarming zelf installeren: ook dat kan

 

Ben jij een handige harry en wil je liever zelf je verwarming installeren? Dan kan je bij Reynders een doe-het-zelfpakket op maat bestellen waarmee je zelf aan de slag kan. Natuurlijk helpen we je graag op weg.

 

Zit je met een vraag, wil je graag meer informatie of een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@reyndersbadkamers.be, +32 89 65 72 66 of via het contactformulier. We bekijken graag met jou welk verwarming of verwarmingsketel ideaal is voor jouw woonsituatie. Ook om een afspraak te maken voor een onderhoud van je gasketel of verwarming kan je ons via deze wegen steeds bereiken.

Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
verwarming verwarmingsketel warmtepomp gasketel condensatieketel
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
verwarming verwarmingsketel warmtepomp gasketel condensatieketel
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
verwarming verwarmingsketel warmtepomp gasketel condensatieketel
Unieke badkamerrenovatie
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
verwarming verwarmingsketel warmtepomp gasketel condensatieketel
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
verwarming verwarmingsketel warmtepomp gasketel condensatieketel
Zo kies je de beste badkamervloer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!