sanitair sanitaire installatie douche toilet badkamer
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Je specialist in sanitaire installaties

Ooit al stilgestaan bij het aantal keer dat je per dag gebruikmaakt van het toilet, je douche, de wastafel in de badkamer, de spoelbak in de keuken, je wasmachine, afwasmachine enzovoort? Je komt al snel tot de vaststelling dat je sanitair onmisbaar is. Een bekwame en bereikbare sanitaire specialist is daarom van groot belang. Bij Reynders doen we alles om jou alle zorgen over je sanitair te ontnemen, te beginnen bij de grondige sanitaire installatie tot het snel oplossen van je vragen en eventuele uitdagingen.

Sanitaire installatie van A tot Z

Geen zin om van de ene sanitairwinkel naar de andere te lopen voor een antwoord op je vragen over de verschillende aspecten van je sanitair? Het dienstenpakket van Reynders is even breed als de waaier aan onderdelen van een sanitaire installatie. Hierdoor kunnen we je over alles adviseren en alle grote en kleine werken aan je sanitair uitvoeren, van het installeren van een regenwaterpomp tot de plaatsing van je nieuwe boiler, waterontharder en toestellen (waaronder douches en badkamermeubels).

 

Alles dat bij een sanitaire installatie komt kijken, valt binnen onze expertise. Bovendien zijn we op de hoogte van nieuwe producten, zoals zuinige regendouches, de opbouw- en inbouwkranen en -thermostaten van Hansgrohe, de populaire en onderhoudsvriendelijke Rimfree-toiletten zonder spoelrand en de extra hygiënische douchetoiletten van Geberit.

De beste producten voor jouw sanitaire installatie

We zien je graag, maar best niet meer dan nodig. Om de nood aan herstellingen te beperken, werken we voor elke sanitaire installatie met de beste materialen die de markt te bieden heeft. Zo kiezen we voor je (warmtepomp-)boiler en verwarming resoluut voor het kwaliteitsmerk Vaillant en vind je in ons sanitair assortiment alleen maar producten van producenten waarmee we goede ervaringen hebben, zoals Geberit, Villeroy & Boch, Artissan,... Ook de acryl en soft wall-wanden waarmee we je inloopdouche op maat maken, zijn van hoge kwaliteit en dus bestand tegen de tand des tijds.

Op zoek naar een professional voor je sanitaire installatie?

Het belang van een degelijke sanitaire installatie is duidelijk niet te onderschatten. Een vaste vakman voor al je vragen, onderhoudsbeurten, herstellingen en sanitaire renovaties is dus geen overbodige luxe. Bij Reynders gaan we tot het uiterste om je comfort te garanderen, en hechten we daarom veel belang aan de stiptheid, netheid, eerlijkheid en kwaliteit van onze service. Ben je op zoek naar een professional voor je sanitaire installatie? Neem dan contact met ons op via info@reyndersbadkamers.be of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via de contactpagina.

Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
sanitair sanitaire installatie douche toilet badkamer
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
sanitair sanitaire installatie douche toilet badkamer
Badkamerrealisatie met Ceppo wandtegel
Lees meer >
sanitair sanitaire installatie douche toilet badkamer
Tijdloze terrazzo
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
sanitair sanitaire installatie douche toilet badkamer
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
sanitair sanitaire installatie douche toilet badkamer
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!