totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Totale badkamerrenovaties

Zin in een nieuwe badkamer, maar niet in aanslepende renovatiewerken? Bang om over enkele jaren nog steeds in een onafgewerkte badkamer te douchen? Dankzij onze stipte en complete service heb je geen zenuwslopende renovatiewerken te vrezen. Tijdens een totale badkamerrenovatie van Reynders zetten we je badkamerdroom grondig en professioneel om in een droombadkamer.

Welkom bij Reynders, jouw badkamerspecialist!

Reynders is een echt familiebedrijf. Zaakvoerders Kim en Franky en hun team zijn complementair en perfect op elkaar ingespeeld. Dat zorgt ervoor dat ze je begeleiden van de eerste opmetingen tot de laatste details. We zijn dus echt jouw badkamerspecialist. Omdat we een kleine firma zijn, stroomt informatie vlot door en gebeurt je begeleiding in een gemoedelijke sfeer, met steeds dezelfde contactpersoon. Je komt terecht in een hechte groep, eentje die tot het einde gaat om een prachtige badkamer op maat te realiseren, en eentje die verbonden wordt door vijf kwaliteiten, of vijf B’s: beleefd, betrokken, bereikbaar, bekwaam en behulpzaam.

De voordelen van een totale badkamerrenovatie

Twijfel je tussen een gedeeltelijke of totale badkamerrenovatie? Voor beide kan je bij Reynders terecht. Een totale badkamerrenovatie heeft overigens wel een aantal noemenswaardige voordelen. Zo kan je een compleet nieuwe uitstraling creëren, zijn alle onderdelen van je badkamer in één keer klaar om opnieuw jaren dienst te doen, en hoef je niets terug open te breken of te de-installeren als je later andere delen van je badkamer onder handen neemt.

Met een totale badkamerrenovatie worden de renovatiewerken maar één keer uitgevoerd.
Met een totale badkamerrenovatie worden de renovatiewerken maar één keer uitgevoerd, werk je samen met één badkamerspecialist, die je badkamer van binnen en van buiten kent, en betaal je slechts één factuur, die je een overzicht geeft van de totale kost van je badkamerrenovatie.

Een totale badkamerrenovatie door Reynders: dat is gerust zijn van A tot Z

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je totale badkamerrenovatie? Reynders neemt je badkamer van A tot Z onder handen, zonder ook maar iets uit te besteden. Zo behouden we de controle en kunnen we de consistente hoge kwaliteit van onze renovaties garanderen. Van het strippen van de ruimte tot de plaatsing van de badkamermeubels: alles doen we zelf en beschouwen we als onze verantwoordelijkheid. In onze showroom vind je bovendien een breed gamma aan douches, toiletten, wasbakken, kranen en andere badkamermeubels in verschillende stijlen en materialen voor je totale badkamerrenovatie om uit te kiezen. Je hoeft dus niet verder te zoeken!

Geen badkamer is te klein voor een grootse totale badkamerrenovatie.

Elke badkamer is geschikt voor een totale badkamerrenovatie

Geen badkamer is te klein voor een grootse totale badkamerrenovatie. Bij Reynders beschouwen we het als een uitdaging om de perfecte indeling, douchebak, wastafel etc. te vinden voor jouw badkamer. We doen de nodige opmetingen voor je totaalrenovatie en zorgen voor precies gepaste badkamermeubels. De afmetingen van je ruimte maken je badkamer sowieso uniek! 

Contacteer ons voor een origineel ontwerp en persoonlijke begeleiding bij jouw totale badkamerrenovatie.
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer
Unieke badkamerrenovatie
Lees meer >
totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer
Tijdloze terrazzo
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer
Besparen door de renovatie van je badkamer
Lees meer >
totale badkamerrenovatie badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer
Zo creëer je een unieke badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!