De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons
Kom werken
in een topteam

Bij Reynders kom je terecht in een klein en hecht team dat altijd streeft naar de beste kwaliteit. Om die te blijven garanderen, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Werk je graag in tandem met een collega, geef je altijd het beste van jezelf en wil je elke klant tevreden stellen? Dan ben je misschien wel de persoon die we zoeken. Lees dus zeker verder!

Kwaliteit voorop

Een tevreden klant, daar doen we het voor. Daarom staan we in voor een onberispelijke afwerking en een vlekkeloos verloop van elke badkamerrenovatie. Gedreven medewerkers met oog voor detail en zin om zich constant te verbeteren, zitten hier meer dan goed. Laat je je werkplek bovendien ’s avonds netjes achter? Dan heb je een streepje voor.

Troubleshooting

Soms loopt een opdracht niet helemaal zoals gepland. Bij Reynders nemen we altijd onze verantwoordelijkheid en zoeken we naar een gepaste oplossing waarin iedereen zich kan vinden. Die ingesteldheid zien we ook graag in onze medewerkers.

Altijd met de glimlach

Een perfect afgewerkte badkamer of professioneel geïnstalleerde verwarming is één ding. Bij Reynders zijn hoffelijkheid en vriendelijkheid minstens even belangrijk. Groet je beleefd, klop je aan en neem je op gepaste manier afscheid? Dan kijkt je klant met een positief gevoel terug naar het resultaat én de werken. En verschijnen je collega’s elke dag met plezier op het werk.

Wat mag jij verwachten?

Omdat elke badkamer anders is, is geen enkele werkdag hetzelfde. Hou je dus van veel afwisseling? Dan voel je je bij Reynders in je nopjes. Zeker als je constant wilt bijleren. Ook jongeren krijgen hier de kans om zich volledig te ontplooien. Daarnaast mag je rekenen op:

  • flinke portie flexibiliteit
  • marktconform loon, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • ontspannende activiteiten met je collega’s
Klaar? Start!

Ben jij de vakman die elke dag het beste van zichzelf wil geven bij onze klanten? Dan ben jij de geknipte persoon om mee te bouwen aan de toekomst van Reynders.

Solliciteer nu
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
Strakke, warme badkamer met unieke details
Lees meer >
Tijdloze terrazzo
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
Zo douche je gezond
Lees meer >
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!