badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer badkamermeubels op maat
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Onze werkwijze voor je badkamerrenovatie

Droom je van een nieuwe badkamer of toilet, maar heb je geen goed idee van hoe je aan de renovatie moet beginnen? Bij Reynders weten we precies hoe we je renovatiewerken het best aanpakken, afhankelijk van jouw badkamer en behoeften. Bovendien delen we onze ervaring met jou en kan je steeds rekenen op een vlotte communicatie; voor, tijdens en na jouw badkamerrenovatie. Dit is in een notendop onze werkwijze:

Stap 1. Je neemt contact met ons op

Alles begint met jouw initiatief, maar daarmee is voor jou ook het grootste werk gedaan. Reynders zorgt immers voor de nodige informatie, de aanlevering van je sanitaire installaties en badkamermeubels op maat en hun plaatsing. Zelfs als je een nieuwe verwarming wil plaatsen of Gyproc-werken wil laten uitvoeren, hoef je geen andere aannemers te contacteren, want totaalprojecten zijn onze specialiteit.

 

Stap 2. Een vrijblijvende kennismaking

Als je ons belt, dan kiezen we gelijk een datum uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur je een e-mail of heb je het contactformulier ingevuld? Dan nemen wij contact met je op. Franky komt vervolgens bij je langs op het afgesproken moment. Hij luistert naar je wensen en bekijkt met jou wat de mogelijkheden zijn.

 

Stap 3. Je nieuwe badkamer in 3D

Overtuigd van onze werkwijze? Dan maken we op basis van je suggesties en vereisten een ontwerp op. Hoe groot of klein je badkamer ook is: we gaan telkens voor een stijlvol design en maximale efficiëntie bij de inrichting. Om je nieuwe badkamer tot leven te brengen, bezorgen we je een 3D-tekening met ons voorstel.

Stap 4. Kiezen maar

Is de 3D-tekening helemaal klaar? Dan nodigen we je uit in onze showroom in Dilsen-Lanklaar, waar Kim je de beste materialen voor de aankleding en je badkamermeubels helpt uitkiezen. Ons assortiment aan toestellen en installaties is ruim en bovendien heb je bij moderne douchebakken vaak de keuze uit verschillende kleuren en structuren. We zoeken of maken sowieso badkamermeubels die perfect op maat zijn van jouw badkamer.

 

Stap 5. Een offerte

Als de materialen gekozen zijn, kunnen we precies bepalen wat je badkamerrenovatie gaat kosten. We bezorgen je een correcte offerte, die meteen ook je factuur is! Je weet dus perfect waar je aan toe bent. Er zijn geen verborgen kosten.

 

 

Spreekt onze transparante werkwijze je aan? Maak vandaag nog je afspraak voor een kennismaking zonder verplichtingen, en misschien bespreken we binnenkort jouw badkamerdroom!

Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer badkamermeubels op maat
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer badkamermeubels op maat
Tijdloze terrazzo
Lees meer >
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer badkamermeubels op maat
zwart-wit, stijlvol en gezellig
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer badkamermeubels op maat
Zo douche je gezond
Lees meer >
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels nieuwe badkamer badkamermeubels op maat
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!