badkamer badkamer inrichten badkamermeubels douchebak wastafel
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Badkamer inrichten? Reynders doet het grondig

Vroeg opstaan, douchen, je tanden poetsen … Het wordt zoveel aangenamer in een mooie, smaakvolle en praktische badkamer. Je denkt dus liefst even rustig na over hoe je ze wil inrichten. Je badkamer en toilet zijn immers ook de plaatsen waar je wat tijd hebt voor jezelf en je de ratrace achter je kan laten. Als we bij Reynders een badkamer inrichten, proberen we steeds de juiste sfeer voor dat ontspannen gevoel te creëren.

Je badkamer inrichten: jouw stijl is onze stijl

Wat voor een persoon rustgevend is, is dat niet noodzakelijk voor iemand anders. Daarom vertrekken we steeds vanuit jouw wensen en stijlvoorkeuren. Mik je misschien op landelijk, elegant, verfijnd of eerder strak? Hou je van minimalistische badkamermeubels of van een bepaalde kleur of versiering? Voor we je badkamer inrichten, nemen we onze tijd om dergelijke vragen zorgvuldig te beantwoorden. Dat doen we altijd samen, het wordt immers jouw badkamer, dus jij moet er 100% gelukkig mee zijn.

jouw wensen en stijlvoorkeuren badkamer inrichten

Toilet of badkamer inrichten: maak werk van je kleinste kamertje

Je staat er misschien niet bij stil, maar een groot deel van je week breng je door in het kleinste kamertje van het huis. Bovendien is het één van de ruimtes die je gasten in alle rust kunnen bestuderen. Het is dus geen overbodige luxe om er voldoende aandacht aan te besteden. Reynders helpt niet enkel bij het inrichten van de badkamer, maar maakt ook van je toilet een klein, maar gezellig pronkstukje.

 

Diverse badkamermeubels voor de inrichting van je badkamer

Denk je aan bepaalde materialen voor de inrichting van je badkamer? Ons aanbod omvat douchebakken in acryl, composiet en polymeerbeton, wastafels in kunstmarmer, solid surface, composiet en keramiek, en badkamermeubels in tal van kleuren en houtdesigns. 

moderne badkamermeubels

Elk materiaal heeft zijn voordeel. Een meubel in melanine is bijvoorbeeld relatief budgetvriendelijk, terwijl een eiken badkamermeubel uiterst esthetisch en duurzaam is.

 

 

Grote of kleine badkamer inrichten? Wij zien elke ruimte als een nieuwe uitdaging


Is je badkamer extra large of extra small? Voor Reynders is een badkamer inrichten altijd een uitdaging waar we naar uitkijken en alles voor in het werk stellen. 

 

Contacteer ons voor een kennismaking en we bekijken samen hoe we de puzzel kunnen leggen om je ruimte optimaal te benutten. Geen moeite is ons teveel om je badkamer in te richten naar jouw dromen en noden.

 

Contacteer ons

We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
badkamer badkamer inrichten badkamermeubels douchebak wastafel
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
badkamer badkamer inrichten badkamermeubels douchebak wastafel
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
badkamer badkamer inrichten badkamermeubels douchebak wastafel
zwart-wit, stijlvol en gezellig
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
badkamer badkamer inrichten badkamermeubels douchebak wastafel
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
badkamer badkamer inrichten badkamermeubels douchebak wastafel
Zo douche je gezond
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!