sanitair boiler regenwaterpomp sanitaire installaties zonneboiler
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Sanitair van hoge kwaliteit

Ga je bouwen en ben je op zoek naar een bekwame installateur voor je badkamer en/of complete sanitair? Of is je huidige sanitair toe aan een grondige renovatie? Reynders is de specialist voor alles wat met sanitair te maken heeft. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak, en dus heel veel tips en tricks, gidsen we je feilloos door de wereld van de sanitaire installaties en helpen we je de valkuilen te vermijden.

zonneboiler voor je sanitair

Milieuvriendelijke oplossingen voor je sanitair

Milieubewust leven wordt almaar belangrijker. Steeds meer mensen gaan daarom op zoek naar een milieuvriendelijke en comfortabele manier van wonen, ook op het vlak van sanitair. Bij Reynders staan we je hier graag in bij! Wil je bijvoorbeeld besparen op kraanwater en het regenwater dat gratis in je tuin valt benutten? Dan vertellen we je graag meer over de voordelen van een regenwaterpomp. Op zoek naar een duurzame en goedkopere manier om je water te verwarmen? Dan overlopen we de eigenschappen van een zonneboiler en een warmtepompboiler en bekijken we de mogelijkheden voor jouw woning.

Op zoek naar een sanitair specialist in Limburg?

Heb je soms het gevoel dat alle sanitaire installaties één pot nat zijn? Reynders schept graag duidelijkheid in de enorme hoeveelheid aan informatie over sanitair. Of het nu gaat om de installatie van een regenwaterpomp of het leggen van leidingen: Reynders geeft je een heldere uitleg, persoonlijk advies afgestemd op jouw thuissituatie, én zorgt voor een deftige plaatsing van je sanitair. Bovendien werken we enkel met kwalitatieve materialen en toestellen, zodat je je voor een lange tijd geen zorgen hoeft te maken.

 

Wens je verdere informatie te ontvangen over onze diensten, neem dan zeker contact op via info@reyndersbadkamers.be of het contactformulier, of bel ons op +32 89 65 72 66 om onmiddellijk een afspraak te maken of een antwoord te krijgen op je vraag.

Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
sanitair boiler regenwaterpomp sanitaire installaties zonneboiler
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
sanitair boiler regenwaterpomp sanitaire installaties zonneboiler
Strakke, warme badkamer met unieke details
Lees meer >
sanitair boiler regenwaterpomp sanitaire installaties zonneboiler
Badkamerrealisatie met Ceppo wandtegel
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
sanitair boiler regenwaterpomp sanitaire installaties zonneboiler
Zo kies je de beste badkamervloer
Lees meer >
sanitair boiler regenwaterpomp sanitaire installaties zonneboiler
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!