badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels installatie sanitair sanitair
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Grondige badkamerrenovaties

Past je badkamer niet meer bij je huidige smaak of interieur? Wil je een nieuw concept en een badkamer waarvan elk detail klopt? Bij Reynders nemen we onze tijd om jouw voorkeuren te vertalen in een stijlvol ontwerp en je badkamerrenovatie grondig en volledig in eigen beheer uit te voeren, gaande van de renovatie van je sanitair installatie en verwarming tot de badkamermeubels.

Een degelijke badkamerrenovatie, om lang van te genieten

Een badkamerrenovatie heeft best wat om het lijf. De renovatiewerken voor een nieuwe badkamer gaan van het installeren van de sanitaire aansluitingen tot de plaatsing van een nieuwe vloer, muurbekleding en de badkamermeubels. Externe expertise inroepen is dus geen overbodige luxe, als je een gegarandeerd mooi en degelijk resultaat wil.

Een badkamerrenovatie heeft best wat om het lijf.
Bij Reynders weten we als geen ander hoe een badkamerrenovatie in zijn werk gaat: welke materialen beschikbaar zijn, met welke technische aspecten je rekening houdt en hoe we de installatie van je sanitair, vloer, muurbekleding, inloopdouche en badkamermeubels best aanpakken, tot en met de plaatsing en integratie van een nieuwe verwarming in je badkamer. Bovendien doen we alles zelf, zonder onderaannemers. Zo weet je dat je badkamerrenovatie in goede handen is.

Een snelle opvolging van je badkamerrenovatie

Wie op eigen houtje aan een badkamerrenovatie begint, botst vaak vroeg of laat op een onverwachte probleem, een karwei waarvoor bepaalde kennis vereist is of gereedschappen nodig zijn, onvoorziene kosten of een teleurstellend resultaat. Ga je echter met Reynders in zee, dan kan je rekenen op een zorgeloze badkamerrenovatie, zonder onprettige verrassingen en met een piekfijne afwerking. Dankzij onze vlotte en transparante communicatie weet je op elk moment hoe je renovatiewerken ervoor staan en hoe dicht je bij de realisatie van je badkamerdroom bent.

Bij Reynders doen we al het mogelijke om je badkamerrenovatie tot een knap en goed einde te brengen.

Reynders: jouw partner voor een grote of kleine badkamerrenovatie

Bij Reynders doen we al het mogelijke om je badkamerrenovatie tot een knap en goed einde te brengen. We laten je delen in onze expertise als badkamerspecialist, komen onze afspraken stipt na en zijn steeds bereikbaar voor vragen over je nieuwe badkamer, sanitair installatie, verwarming of Gyproc-werken. Ben je geïnteresseerd in het renoveren van je badkamer?

Contacteer ons op info@reyndersbadkamers.be of vraag een offerte aan voor je badkamerrenovatie via deze link. De grootte van je badkamer is van geen belang. We vinden voor elke ruimte een mooie en praktische indeling!
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels installatie sanitair sanitair
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels installatie sanitair sanitair
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels installatie sanitair sanitair
Unieke badkamerrenovatie
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels installatie sanitair sanitair
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
badkamerrenovatie badkamer badkamermeubels installatie sanitair sanitair
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!