verwarming renovatie verwarming onderhoud verwarming verwarmingsketel
De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons

Is je verwarming aan renovatie toe?

Slaat je energiefactuur weer eens tegen? Ben je het beu om thuis te moeten blijven voor de levering van je mazout? Of heb je wat gespaard en wil je investeren in de toekomst en de waarde van je huis of appartement? Dan loont het om de stap te zetten naar een grondige renovatie. Verwarming is immers één van de voornaamste, zo niet dé belangrijkste voorziening in je huis. Bij Reynders nemen we onze tijd om met jou te bekijken welke centrale verwarming op jouw lijf, noden en woning geschreven is en hoe we de renovatiewerken best aanpakken.

 


Wanneer is het tijd voor een renovatie van mijn verwarming?


De technologie op vlak van verwarming heeft de afgelopen decennia grote sprongen vooruit gemaakt. Het is dus geen wonder dat je oude mazout- of gasketel niet meer mee kan met de hoogrendementsketels van vandaag. Een moderne condensatieketel is nu eenmaal veel zuiniger. Ook je oude radiatoren zijn logischerwijs minder efficiënt in het verwarmen van je ruimtes dan moderne radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Een renovatie van je verwarming is dus bijna altijd een rendabele investering. Een update naar hedendaagse normen doet je energiefactuur en het milieu alleen maar goed.

verwarmingsketel renovatie

Hulp nodig bij de renovatie van je verwarming? Ons contacteren volstaat

Verwarmingstoestellen: je zou er een encyclopedie mee kunnen vullen. Natuurlijk kan je er dus niet alles over weten. Zelfs bij Reynders moeten we ons voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven over de nieuwste snufjes en systemen. We maken hier echter graag tijd voor vrij en delen de informatie die voor jou nuttig is. Zo kunnen we samen de beste keuze maken voor de renovatie van je verwarming. Ook van de plaatsing hoef je je verder niets aan te trekken. Reynders zorgt voor een grondige en propere installatie, zonder gedoe. Je huis ziet er na de werkzaamheden even netjes uit als je het achtergelaten hebt!

Het onderhoud van je verwarming na de renovatie

Nu je door je renovatie een verwarming hebt van de bovenste plank, wil je er zeker zorg voor dragen. Zelfs een verwarmingsketel van hoge kwaliteit heeft regelmatig een onderhoud nodig om betrouwbaar te blijven. Maak dus op tijd je afspraak of vraag aan Reynders om je te verwittigen wanneer de tijd voor een nieuw onderhoud bijna daar is. Zo hoef je er zelf niet eens meer bij na te denken. Bel ons op +32 89 65 72 66 stuur een mailtje op info@reyndersbadkamers.be of laat een boodschap achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een onderhoud of een praatje over jouw wensen voor een renovatie van je verwarming!

Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
verwarming renovatie verwarming onderhoud verwarming verwarmingsketel
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
verwarming renovatie verwarming onderhoud verwarming verwarmingsketel
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
verwarming renovatie verwarming onderhoud verwarming verwarmingsketel
Strakke, warme badkamer met unieke details
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
verwarming renovatie verwarming onderhoud verwarming verwarmingsketel
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
verwarming renovatie verwarming onderhoud verwarming verwarmingsketel
Zo douche je gezond
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!