De schoonheid van samenwerking
Contacteer ons
Zes redenen om voor Reynders te kiezen

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller mag Reynders zich dé specialist in badkamerrenovatie noemen. En dat ervaar jij als klant meteen als je een samenwerking met ons start. Een greep uit onze talrijke troeven:

1Ruim aanbod

Je komt in de eerste plaats naar Reynders voor onze uitmuntende badkamerrenovaties van a tot z. Daarbij pakken we ook je vloer en plafond aan. En kun je kiezen voor waterdichte panelen voor je douche – maximaal comfort gegarandeerd. Ook voor gasketelrenovaties of het vervangen van een mazoutketel naar een gasketel kun je bij ons terecht. Daarnaast verdelen we de zolder in kamers met stevige binnenmuren.

2Eigen toonzaal

Ons aanbod kun je rustig bekijken in onze toonzaal. Zo zie je met je eigen ogen de kwaliteit die je bij Reynders mag verwachten en de kleuren of materialen die je voorkeur krijgen. Maak wel vooraf een afspraak zodat we genoeg tijd hebben om jouw renovatieplannen rustig te bespreken bij een kopje koffie. Breng gerust plannen en foto’s van de bestaande situatie mee.

3Unieke ontwerpen

Bij Reynders vind je alleen unieke creaties. We denken altijd met je mee om de ideale oplossing te vinden voor een krappe ruimte of een donkere hoek. Zelf zie je misschien niet alle mogelijkheden. Dan komt een frisse blik van een echte vakman goed van pas om je badkamer te transformeren tot jouw wellnessparadijs – met voldoende opbergruimte, veel lichtinval en een flinke dosis gezelligheid.

4Hoge afwerkingsgraad

We werken elke badkamer af alsof we ze voor onszelf plaatsen. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Door die hoge afwerkingsgraad is het prijskaartje hoger, maar geniet je wel járen van topkwaliteit. Bovendien ben je zeker dat we onze overeengekomen planning stipt naleven en je huis altijd ordelijk en netjes achterlaten – ook tijdens de renovatie.

5Persoonlijke begeleiding

Reynders is een echt familiebedrijf, dat voel je ook als klant. De ongedwongen sfeer draagt bij aan een vlotte bespreking van jouw badkamerrenovatie. Heb je een vraag of opmerking, dan kun je terecht bij Kim. Zij is altijd op de hoogte en volgt elke stap nauwgezet op. En je hoeft niet rond te rijden voor sanitair, tegels, … want wij doen alles in eigen beheer.

6Kwalitatieve materialen

Bij Reynders werken we uitsluitend met topkwaliteit – liefst van eigen bodem. Voor je meubels, inloopdouche, kraanwerk, wc, … kies je uit toonaangevende merken zoals Detremmerie, Artisan, Hansgrohe en Geberit. Zo krijg jij waar voor je geld én de garantie dat je nog jarenlang goed zit in je splinternieuwe badkamer van Reynders.

Kom eens langs

We maken graag tijd voor je vrij om jouw badkamerdroom uitvoerig te bespreken. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Contacteer ons
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
zwart-wit, stijlvol en gezellig
Lees meer >
Tijdloze terrazzo
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
De badkamertrends voor 2024
Lees meer >
Zo creëer je een unieke badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!