genieten zonder zwoegen? 

Reynders realiseert badkamerrenovaties in veel verschillende stijlen en voor veel verschillende klanten. Eén kenmerk hebben ze vaak gemeenschappelijk, want bijna altijd wordt er gevraagd om een badkamer samen te stellen die onderhoudsvriendelijk is. We zetten hieronder de slimme keuzes en mogelijkheden even op een rijtje.

Let op de materialen 

Een renovatie zal bijna altijd zorgen voor een minder onderhoud intensieve badkamer. De  materialen van nu zijn niet meer de materialen van 20 jaar geleden. Er wordt meer gelet op gladde oppervlakken, gevoeligheid van materialen en het praktische primeert.

Een simpel voorbeeld zijn de toiletten van Geberit. De wc’s zonder spoelrand hebben geen moeilijk toegankelijke plaatsen, waar zich afzettingen kunnen vormen en geurtjes kunnen ontstaan. Rimfree® wc-potten van Geberit hebben daarnaast een gepatenteerde spoeltechnologie die hygiënische perfecte spoelingen in de wc waarborgt, gecombineerd met gering waterverbruik.

 

  Grote tegels – smalle voegen. Hoe groter de tegels en hoe minder voegen, hoe minder vuil en bacteriën zich kunnen nestelen en hoe minder schoonmaakwerk. De strakke look krijg je er gratis bij!

   Geef schimmel geen kans 

   Niet zo voor de hand liggend, maar ook belangrijk: een slecht geventileerde badkamer is schadelijk voor je gezondheid en daarnaast geef je vrij spel aan schimmel, wat er ook niet florissant uitziet. Zorg dus zeker voor een goede ventilatie.

   Denk goed na bij onderhoudsvriendelijke opbergruimte. Dichte kasten in plaats van rekjes, een nis in de douche die je makkelijk afneemt met een vochtige doek in plaats van een open rek, een spiegelkast die heel wat ‘onzichtbare’ opbergruimte biedt…
   Ook wat betreft de douche is Reynders is grote voorstander van waterdichte wanden/panelen in de douche ipv tegels. Een perfecte keuze is dan de softwall wand van Artissan.
   Deze douchewanden zijn siliconenvrij en geven bacteriën en schimmels geen kans, waardoor ze een hygiëneniveau behalen dat geschikt is voor de medische sector. Het materiaal is krasbestendig en heel eenvoudig schoon te maken.

    

   Minder schoonmaakwerk in je nieuwe badkamer? Reynders denkt graag met je mee. Neem even contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

   Terug naar overzicht
   Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
   Jacqueline en Gerry
   We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
   Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
   Sven en Patricia
   Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
   Familie Maes-Hemeleers
   bekijk onze realisaties
   Ontdek ze allemaal
   Unieke badkamerrenovatie
   Lees meer >
   Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
   Lees meer >
   Lees onze
   blog
   Bekijk alle artikels
   Zo douche je gezond
   Lees meer >
   Breng de herst in je badkamer
   Lees meer >
   Op zoek naar inspiratie?
   Contacteer ons

   Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

   Maak snel een afspraak en laat je inspireren!