Zalig douchen: soft floor en soft wall van Artissan

Het is belangrijk dat je de vloer en de wanden van je (inloop)douche beschermt tegen vocht. Bij Reynders gebruiken we daarvoor al jaren acrylwanden. Die zijn volledig waterdicht, hebben geen voegen en zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. Ideaal dus om je douche in topconditie te houden. Bovendien hoef je je bij de plaatsing geen zorgen te maken over breekwerk en passen de egale wanden in elke badkamerstijl. Nu is er een nieuwe soort bescherming: de soft wall-wand en soft floor-douchebak.

Soft floor en soft wall voor absoluut comfort

De nieuwe siliconenvrije soft wall-wand en de bijbehorende soft floor-douchebak delen de voordelen van acrylwanden. Ze zijn namelijk erg gemakkelijk in onderhoud. De toplaag bevat ook zilveren nanodeeltjes. Daardoor krijgen bacteriën geen kans en zijn vochtproblemen en schimmelvorming voorgoed verleden tijd. Kortom, de soft floor-douchebak en soft wall-wanden geven je badkamer een frisse uitstraling.

 

Soft floor: een streling voor je voeten

Een absolute troef van de soft floor-douchebak en soft wall-wand is de zachte en warme feeling van de toplaag. Dat merk je meteen als je er op gaat staan of tegen leunt: de aangename en veerkrachtige structuur streelt je huid. Nog een voordeel van de soft floor-douchebak: het subtiele design van de toplaag zorgt ervoor dat de vloer antislip is. Daardoor verkleint de kans dat je in je douche uitglijdt aanzienlijk. Je behoudt je grip – zelfs bij gemorste zeep. En geniet dankzij soft floor dus onbelemmerd van je comfortabele verwenmoment.

Soft floor-douchebak op maat

De stijlvolle soft wall-wand en soft floor-douchebak zijn verkrijgbaar in vijf kleuren die je perfect kunt combineren met elke badkamervloer – en met elkaar. Het duurzame soft floor- en soft wall-materiaal gaat lange tijd mee en is gemakkelijk te onderhouden. Het wordt volledig op maat van jouw badkamer gemaakt – zelfs de soft floor-douchebak. Verhoog je comfort en het ontspanningseffect van elk douchemoment met een soft floor-douchebak!

 

Wil je soft floor en soft wall zelf ontdekken? Vraag Reynders naar de mogelijkheden in jouw badkamer.

Terug naar overzicht
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
soft floor soft wall douche soft floor-douchebak soft wall-wand
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
soft floor soft wall douche soft floor-douchebak soft wall-wand
Prachtige doucherenovatie met softwall
Lees meer >
soft floor soft wall douche soft floor-douchebak soft wall-wand
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
soft floor soft wall douche soft floor-douchebak soft wall-wand
Besparen door de renovatie van je badkamer
Lees meer >
soft floor soft wall douche soft floor-douchebak soft wall-wand
Zo creëer je een unieke badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!