Zo creëer je een unieke badkamer

Een badkamer hoeft niet saai te zijn. Je kunt een unieke badkamer creëren met enkele slimme ingrepen. Denk maar aan een opvallende kraan, een zachte douche of een speciale wc. Met de tips uit deze blog geef je je badkamer een unieke uitstraling. Tijd voor een badkamerrenovatie!

Unieke badkamer dankzij het kraanwerk

Een unieke badkamer creëren hoeft niet ingrijpend te zijn. Wat dacht je van gekleurde kranen die meteen de aandacht trekken? Zwart, goud, mat wit, … Ze zijn in verschillende afwerkingen verkrijgbaar – mat of metallic – en zorgen voor een vrolijk accent of een verrassend contrast. Let er wel op dat je verder niet overdrijft met kleuren, want dan wordt je badkamer al snel erg druk en chaotisch. Zo is je badkamer meteen helemaal uniek.

 

De wc in een unieke badkamer

Een wc mag ook wel specialer zijn dan normaal als je een unieke badkamer wilt. Een douche-wc van Geberit maakt van elk toiletbezoek een buitengewone ervaring dankzij de milde en zachte reiniging met water. Zo voel jij je de hele dag fris en proper. Daarnaast zijn de Rimfree-toiletten – zonder spoelrand – erg populair omdat ze hygiënischer en onderhoudsvriendelijker zijn en beter spoelen. Heeft je wc zijn beste tijd gehad? Een goede start om die te vernieuwen in je unieke badkamer!

Speciale douche: unieke badkamer

Nog een manier om je badkamer uniek te maken: je douche aanpakken. Heb je nog een oude douchebak met wandtegels en een douchegordijn? Dan is de kans groot dat je last hebt van vochtproblemen in de muur. Upgrade je douche-ervaring met waterdichte acrylwanden die eenvoudig schoon te houden en uiterst hygiënisch zijn. Of kies voor de siliconevrije soft floor-douchebak en soft wall-wanden van ARTisSan. Die combineren alle voordelen van acrylwanden met een zachter, warmer design. Da’s puur genieten!

Unieke badkamermeubels

Tot slot zijn je badkamermeubels ook een handige wijze om je badkamer eruit te laten springen. Topproducenten uit België – zoals Vika, Detremmerie en Group Sleurs – produceren prachtige meubels die je badkamer meteen een fris charisma geven. Of je nu kiest voor meubels uit melamine of eik en een wasbak uit kunstmarmer, composiet of keramiek, je badkamer straalt sowieso klasse uit.

 

Wil je een unieke badkamer waar je je helemaal thuis voelt? Neem contact op met Reynders voor het perfecte badkameravontuur.

Terug naar overzicht
We zijn uitermate super tevreden over de service die jullie leveren. Onze badkamer en alle toebehoren zijn zeer professioneel en met super zorg afgewerkt. Dankjewel.
Na een zoektocht voor de renovatie van de verwarming en de badkamer zijn we bij jullie terecht gekomen. De klik was er vanaf de eerste ontmoeting, luisteren, overleggen, en zoeken naar een perfect concept voor deze renovatie. Geen moeite was teveel. Het resultaat is super, jullie hebben en zijn een topteam dat alles afbreekt, opruimt, opbouwt en afwerkt tot in de puntjes..... Super! Bedankt.
Jacqueline en Gerry
Voor de renovatie van onze badkamer en nieuwe verwarmingsketel hebben we een zeer goede keuze gemaakt om met de firma Reynders in zee te gaan! Vakman met een oneindig grote kennis van zaken en steeds een oplossing voor elk probleem. Super tevreden!
Familie Maes-Hemeleers
Wij willen jullie graag bedanken voor het harde werk van afgelopen dagen. Het resultaat is schitterend. Jullie zijn een geweldig team. Zowel op het gebied van uitvoering van de werken als de voorbereiding en het nakomen van afspraken. Wij hebben een zeer positieve ervaring met jullie gehad en zullen jullie in de toekomst bij iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank.
Sven en Patricia
unieke badkamer badkamer badkamermeubels douche douchebak
bekijk onze realisaties
Ontdek ze allemaal
unieke badkamer badkamer badkamermeubels douche douchebak
Unieke badkamerrenovatie
Lees meer >
unieke badkamer badkamer badkamermeubels douche douchebak
Badkamerrenovatie met meubel uit fineer
Lees meer >
Lees onze
blog
Bekijk alle artikels
unieke badkamer badkamer badkamermeubels douche douchebak
Vloerverwarming: voor- en nadelen
Lees meer >
unieke badkamer badkamer badkamermeubels douche douchebak
Breng de herst in je badkamer
Lees meer >
Op zoek naar inspiratie?
Contacteer ons

Kom gerust langs in onze showroom – op afspraak – en verken onze mooiste badkamers en deskundige technieken in uiteenlopende stijlen en maten.

Maak snel een afspraak en laat je inspireren!